ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ

COVID-19 “HEALTH FIRST”


Πρώτα απ 'όλα, σας ενημερώνουμε ότι το Saint George Valsamitis Hotel επικεντρώνεται περισσότερο από ποτέ στην υγεία και την ασφάλεια των επισκεπτών μας και των υπαλλήλων και των συνεργατών μας ως κορυφαία προτεραιότητά μας.

Η υγιεινή και η καθαριότητα δεν ήταν ποτέ πιο σημαντική για εμάς.Με γνώμονα την υγεία και την ευημερία σας έχουμε κάνει όλες τις απαραίτητες προσθήκες για να συμμορφωθούμε με τις Οδηγίες των Ελληνικών ΑρχώνΤο πρόγραμμα «Health First» περιλαμβάνει πρότυπα ασφάλειας και καθαριότητας σε ξενοδοχεία 3 αστέρων.

COVID-19 “HEALTH FIRST”

Προσωπικό:

• Το προσωπικό καθοδηγείται να μην έρθει στη δουλειά αν δεν είναι καλά και κάθε μέρα παίρνουμε τη θερμοκρασία τους και επαληθεύουμε ότι είναι καλά.

• Έχουμε συχνή εκπαίδευση σε θέματα υγείας και ασφάλειας και τονίζουμε τη σημασία της αυστηρής τήρησης των πρωτοκόλλων ασφαλείας μας. Το προσωπικό μας μπορεί πάντα να σας ενημερώνει και να σας παρέχει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες που τυχόν χρειάζεστε.

• Εκτιμούμε την υγεία μας καθώς και τη δική σας – γνωρίζουμε ότι η φροντίδα μας για την υγεία του προσωπικού  έχει μέγιστη σημασία πριν αλληλεπιδράσουν μαζί σας.


Υποδοχή:

 • Έχουμε εφαρμόσει βελτιωμένες πρακτικές ασφάλειας στη ρεσεψιόν.

• Ελαχιστοποιούμε την επαφή σας με το προσωπικό για διαδικασίες check-in και check-out και έχουμε τοποθετήσει διαχωριστικό γυαλιού  για να αποφευχθεί η άμεση επαφή.

• Ασκούμε κοινωνικές αποστάσεις διασφαλίζοντας μια ασφαλή απόσταση για τις επαφές και απολυμάνουμε οτιδήποτε θα αγγίξετε - από την επιφάνεια της ρεσεψιόν μέχρι τα στυλό που χρησιμοποιείτε. Κάθε κλειδί απολυμαίνεται με τις κατάλληλες διαδικασίες.

• Οι πελατες πρεπει να κρατουν απόσταση δύο μέτρων στο χώρο αναμονής, σωστή διάταξη επίπλων και σωστή διαχείριση της ουράς προκειμένου να μειωθεί ο χρόνος αναμονής.

• Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε το μηχάνημα POS για τις πληρωμές, επομένως αποφεύγουμε την άμεση επαφή με χρήματα.

• Επεκτείνουμε το check-out και το check-in μεταξύ διαμονής:Αναχώρηση μέχρι τις 11:00 π.μ.Check in από τις 3.00 μ.μ.

Αυτή η αλλαγή στο χρονικό διάστημα μεταξύ κάθε check in και check out είναι υποχρεωτική για να διασφαλιστεί ότι μεταξύ διαφορετικών πελατών το δωμάτιο καθαρίζεται πλήρως και απολυμαίνεται, καθώς και ότι ακολουθείται επαρκής φυσικός αερισμός του χώρου.

• Η είσοδος ΔΕΝ επιτρέπεται σε όλα τα άτομα που δεν μένουν στο ξενοδοχείο.


 Οροφοκομία:

 • Γνωρίζουμε ότι τον περισσότερο χρόνο σας μαζί μας θα τον περάσετε στο δωμάτιό σας. Πριν από τη διαμονή σας, το δωμάτιό σας θα καθαριστεί, θα απολυμανθεί και θα ελεγχθεί προσεκτικά.

• Κάθε δωμάτιο καθαρίζεται και απολυμαίνεται. Κάθε υψηλό σημείο στο δωμάτιο θα καθαρίζεται με χημικές ουσίες που στοχεύουν στη θανάτωση του ιού COVID-19 - χειρολαβές, διακόπτες φωτός, a / c, έπιπλα, κρεμάστρες, τηλεχειριστήρια τηλεόρασης, καφετιέρες, τηλέφωνα και όλες τις χειρολαβές μπάνιου και σημεία επαφής. Όπου αγγίζετε - θα έχει καθαριστεί με έμφαση στην ασφάλειά σας.

• Η καμαριέρα του ξενοδοχείου θα φοράει γάντια και μάσκα για την ασφάλειά σας, καθώς και τη δική της.

• Πριν μπείτε στο δωμάτιό σας, όλα τα προϊόντα σεντονιών και πετσετών θα έχουν πλυθεί με χημικές ουσίες που στοχεύουν στη θανάτωση του ιού και σε υψηλή θερμοκρασία στην οποία δεν μπορεί να επιβιώσει.

• Ξεχωριστοί χώροι πλυντηρίου χρησιμοποιούνται για τα καθαρά κλινοσκεπάσματα και πετσέτες για την αποφυγή διασταυρούμενης μόλυνσης και όλα τα ρούχα απολυμαίνονται καθημερινά. Όλες οι εγκαταστάσεις και ο εξοπλισμός πλυντηρίου ελέγχονται τακτικά με μόνο εγκεκριμένες χημικές ουσίες καθαρισμού που χρησιμοποιούνται.

• Επιπλέον, γνωρίζοντας ότι θέλετε να ασκήσετε ασφαλή κοινωνική απόσταση, ο καθαρισμός του δωματίου κατά τη διάρκεια της διαμονής σας θα γίνει μόνο αφού ζητηθεί από την προηγούμενη ημέρα - και εάν ζητηθεί, ο επισκέπτης πρέπει να φύγει από το δωμάτιο.• Εάν ζητήσετε αλλαγή κλινοσκεπασμάτων και πετσετών, πρέπει να το ζητήσετε από την προηγούμενη μέρα και θα παρέχονται μέσω της ελάχιστης προσωπικής επαφής - μπορούμε να τα αφήσουμε στο δωμάτιο όταν δεν είστε εκεί.

Λόμπι και κοινόχρηστοι χώροι:

 Έχουμε καταργήσει αντικείμενα στο λόμπι που στο παρελθόν χρησιμοποιούνταν  από τους επισκέπτες (όπως περιοδικά και βιβλία) και έχουμε καθιερώσει αυστηρά εκτελεσμένα προγράμματα καθαρισμού για τα  έπιπλα.Έχουμε σταθμούς απολύμανσης χεριών στο λόμπι και σε όλους τους χώρους εξυπηρέτησης.Οι κοινόχρηστοι χώροι, και το λόμπι  θα καθαρίζονται με στενά ελεγχόμενα προγράμματα χρησιμοποιώντας χημικά απολύμανσης.

Το Saint George Valsamitis Hotel είναι ένα οικογενειακό ξενοδοχείο και το προσωπικό μας εργάζεται εδώ για πολλά χρόνια. Θέλουμε να γνωρίζετε ότι πραγματικά νοιαζόμαστε για εσάς, την οικογένειά σας και την υγεία σας. Είμαστε έτοιμοι να σας προσφέρουμε ένα ασφαλές, καθαρό «σπίτι μακριά από το σπίτι σας», καθώς το "Health First" είναι το νέο πρότυπο.

Συντονιστής για το σχέδιο δράσης του Saint George Valsamitis Hotel : Πετρος Θεολογιτης

e-mail: hotelvalsamitis@hotmail.gr

tel: 00302285071228