ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ

ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ

Παρακαλείστε να γνωστοποιήσετε στο St.George Valsamitis την αναμενόμενη ώρα άφιξής σας εκ των προτέρων, καθώς δεν διατίθεται 24ωρη ρεσεψιόν.

  •  
    • Check-in:  Από τις 14:00.    
    • Check-out: Έως τις 12:00


Παραμονή πέρα από την ώρα αυτή και μέχρι τις 18:00 επιβαρύνει τον πελάτη με την καταβολή της μισής διανυκτέρευσης. Παραμονή πέρα από τις 18:00, υποχρεώνει τον πελάτη στην καταβολή ολόκληρης της τιμής της διανυκτέρευσης.

Παρακαλείστε για την καλύτερη εξυπηρέτηση  σας να γνωστοποιήσετε στο Άγιος Γεώργιος Bαλσαμίτης τηλεφωνικά η με mail τουλάχιστον μια ημέρα πριν το μέσο με το οποίο θα έρθετε, όπως και την αναμενόμενη ώρα άφιξης σας.  

Ακύρωση-Προπληρωμή 

Για ακυρώσεις τουλάχιστον 30 ημέρες πριν την άφιξη, δεν θα υπάρξει χρέωση. Για ακυρώσεις η αλλαγές αργότερα, θα χρεωθείτε με το 50% του συνολικού ποσού της κράτησης. Σε περίπτωση μη εμφάνισης θα χρεωθείτε με το συνολικό ποσό της κράτησης. Οι πολιτικές ακύρωσης και προπληρωμής διαφέρουν ανάλογα με τον τύπο του δωματίου. Παρακαλείστε να και να ελέγξετε την πολιτική του δωματίου που επιθυμείτε. 

Παιδιά και επιπλέον κρεβάτια 

Όλα τα παιδιά είναι ευπρόσδεκτα. Δωρεάν! 1 παιδί κάτω των 2 ετών διαμένει χωρίς χρέωση, όταν χρησιμοποιεί το υπάρχον κρεβάτι.  1 μεγαλύτερο παιδί ή ενήλικας χρεώνεται 25 EUR ανά νύχτα και ανά άτομο για 1 επιπλέον κρεβάτι. Η μέγιστη χωρητικότητα επιπλέον κρεβατιών σε ένα δωμάτιο είναι 1. Δεν υπάρχει η δυνατότητα τοποθέτησης βρεφικών κρεβατιών σε ένα δωμάτιο.  Οποιοσδήποτε τύπος επιπλέον κρεβατιού ή βρεφικές κούνιες παρέχονται κατόπιν αιτήματος και σχετικής επιβεβαίωσης από το κατάλυμα. 

Οι επιπρόσθετες παροχές δεν υπολογίζονται αυτόματα στο τελικό ποσό και πρέπει να πληρωθούν ξεχωριστά στη διάρκεια της διαμονής σας.

 

Κατοικίδια ζώα

Τα κατοικίδια ζώα δεν επιτρέπονται. 

 

Αυτό το κατάλυμα δέχεται τις ακόλουθες κάρτες: Visa,  MasterCard,  Maestro,  και  Union pay.